۷ نکته برای داشتن رابطه پایدار

موانع یافتن عشق
آیا مجرد هستید و به دنبال رابطه پایدار هستید؟ آیا برایتان سخت است که فرد مناسبتان را پیدا کنید؟ اگر احساس میکنید در برقراری رابطه عاشقانه مشکل دارید، ممکن است دلسرد شوید و یا به دنبال کتابها یا فیلمهای تخیلی بروید تا خلا درونتان را پرکنید.
زندگی به عنوان یک فرد مجرد، مزیتها و خوبیهای زیادی دارد! میتوانید آزاد باشید و هر سرگرمی که دوست دارید را انجام دهید. قبل از اینکه به سراغ روابط عاشقانه بروید، باید مطمئن باشید که از تنها بودن فرار نمیکنید و از اینکه برای خودتان وقت میگذارید، لذت میبرید.
سپس، هر زمان که آمادگیاش را داشتید و خواستید وقت و زندگیتان را با کسی به اشتراک بگذارید، میتوانید برای داشتن یک رابطه پایدار و ارزشمند تلاش کنید و به دنبال فرد مناسبتان باشید.
بسیاری از مردم، با همراه داشتن کوله باری از شکستهای عشقی، به دنبال یک فرد جدید در زندگیشان هستند! اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، باید همین الان ترمز خودتان را بکشید! اول از همه، باید گذشته و آدمهایی که در کنارتان نیستند را فراموش کنید. حتی اگر در خانهای پر از مشکلات فراوان بزرگ شدهاید، باز هم دلیل نمیشود که تمام احساسات و افکار گذشتهتان را به روابط بعدیتان منتقل کنید.
هر فکر و احساسی که در گذشته راجع به رابطه عاشقانه داشتید را کنار بگذارید و برای داشتن یک رابطه عاشقانه سالم، خشت اول را درست بچینید.
در این مقاله، میخواهیم به شما یاد بدهیم که رابطه پایدار و سالم چه رابطهای است و برای حفظ آن، چه کارهایی باید انجام بدهید و چه کارهایی نباید انجام بدهید. با ما همراه باشید…
رابطه پایدار و سالم چیست؟
رابطه سالم بر پایه اصول زیر بنا شده:
- احترام متقابل؛
- اعتماد متقابل؛
- صداقت متقابل؛
- حمایت کردن از یکدیگر؛
- انصاف و برابری هر دو نفر؛
- هویتهای جداگانه؛
- ارتباط خوب؛
- احساس بازیگوشی و علاقه نسبت به هم.
اگر رابطهای که در حال حاضر دارید، حتی یکی از موارد بالا را ندارد، بهتر است به این فکر کنید که برای بدست آوردن آن، چه کاری میتوانید انجام دهید.
ارزیابی باورهای غلط درباره دوست یابی و روابط
اولین قدم برای یافتن عشق و رابطه پایدار، این است که به این فکر کنید درباره عشق و دوست داشتن، چه نظری دارید و فکر میکنید چه چیزی باعث داشتن یک رابطه پایدار میشود و چه چیزی جلوی آن را میگیرد؟
باورهای رایج در مورد دوست یابی و جستجوی عشق
باور غلط: فقط در صورت داشتن یک رابطه، میتوانم خوشحال و راضی باشم. یا داشتن رابطه بد، بهتر از نداشتن رابطه است.
واقعیت: درست است که داشتن یک رابطه پایدار و محکم بسیار خوب است، اما اینکه به هر قیمتی تنها نباشید هم خوب نیست. یادتان باشد که هیچ چیز به اندازه داشتن رابطه بد و ناسالم، ویرانکننده جسم و روح شما نیست.
باور غلط: اگر به کسی در همان قرار اول علاقهمند نشوم، پس تا آخر عمر نمیتوانم این حس را نسبت به او پیدا کنم.
واقعیت: این هم یکی دیگر از باورهای غلطی است که پیروان زیادی دارد! در رابطه پایدار، لزوما از همان اولین دیدار جذب ویژگیهای فیزیکی طرف مقابلتان نخواهید شد. احساسات با گذشت زمان تغییر میکنند و شکل دیگری به خودشان میگیرند و اگر به خودتان فرصت دهید، ممکن است عاشق او شوید.
البته این نکته را هم نباید فراموش کنید که زیباییها عادی میشوند نه زشتی. اگر در اولین دیدار حس کردید که از چهره طرف مقابلتان خوشتان نمیآید، احتمال اینکه بتوانید تا آخر عمرتان این حس را از بین ببرید بسیار کم است. اما اگر از نظرتان، چهره و ظاهر او اشکالات کمی داشت، بهتر است به خودتان زمان دهید تا او را بهتر بشناسید.
باور غلط: احساسات زنان با مردان فرق میکند.
واقعیت: زنان و مردان احساسات مشابهی دارند، اما گاهی اوقات به خاطر شرایط و فرهنگ جامعه، آن را به صورت متفاوتی بیان میکنند. اما به طور کلی، هم زنان و هم مردان، احساسات اصلی یکسانی مانند غم، عصبانیت، ترس و شادی را تجربه میکنند.
باور غلط: عشق واقعی دائمی است، یا جذابیت جنسی با گذشت زمان محو میشود.
واقعیت: واقعیت این است که اگر تلاشی برای زنده نگه داشتن عشقتان نکنید، احتمال اینکه پس از چند سال از بین برود و جای خود را به عادت دهد وجود دارد.
از طرف دیگر، با افزایش سن، بدن مردان و زنان هورمونهای جنسی کمتری میکند، اما در عوض، احساسات جای هورمونها را میگیرند و باعث قویتر شدن رابطه جنسی میشوند.
باور غلط: اگر در طرف مقابلم رفتاری دیدم که دوست نداشتم، میتوانم او را عوض کنم!
واقعیت: شما نیامدید که برای عشقتان پدری یا مادری کنید! هر کسی فقط در صورتی تغییر میکند که خودش بخواهد. اگر به فکر تغییر دیگری هستید، قید رابطه را بزنید، چون در نهایت خسته و شکست خورده میشوید.
باید قبول کنید که فردی که مقابل شماست، در برخی مواقع حتی بدتر از آن چیزی است که تصور میکردید. حال با خودتان فکر کنید که آیا میتوانید در کنار او بمانید یا نه؟
باور غلط: با والدینم احساس نزدیکی نمیکردم، بنابراین برایم سخت است که با شخص دیگری صمیمی باشم.
واقعیت: هیچوقت برای تغییر الگوی رفتاریتان دیر نیست. با گذشت زمان و با تلاش کافی، میتوانید طرز فکر، احساس و عملکردتان را تغییر دهید.
باور غلط: داشتن اختلاف، باعث مشکلات همیشگی در روابط میشود.
واقعیت: هیچ زوج موفقی را پیدا نمیکنید که با هم اختلاف نظر یا عقیده نداشته باشند. البته اختلاف نباید بد یا مخرب باشد. اگر اختلافاتتان آنقدرها هم زیاد نیست و تاثیری بر روی دیگری ندارد، میتوانید با مهارتهای صحیح، آنها را حل و فصل کنید.
انتظارات عمومی درباره دوست یابی و یافتن رابطه پایدار
بسیاری از ما، قبل ازینکه رابطهای را شروع کنیم، در سرمان به اندازه یک خروار انتظار و اعتقاد داریم که میخواهیم در رابطهمان برآورده شوند. مثلا به خودمان میگوییم ظاهر یا رفتار او باید چنین و چنان باشد و در رابطه باید به این صورت پیش برویم، یا نقش هر کسی باید چنان باشد…
این انتظارات میتوانند از خانواده، دوستان، فیلمها یا کتابهایی که خواندیم و یا تجربیات خودمان آمده باشند. باید فرق بین انتظارات واقعی و غیر واقعی را تشخیص دهید تا در نهایت، همه چیز برایتان ناامیدکننده نشوند.
چه چیزهایی باید برایمان مهم باشد؟
باید فرق بین آنچه میخواهید و آنچه که باید در یک شریک زندگیتان وجود داشته باشد را پیدا کنید. چیزهایی که باید باشند قابل مذاکره و بدست آوردن هستند اما انتظارات شما نه!
اگر دوست دارید شغل، عقل و خصوصیات جسمی مانند قد، وزن و رنگ موی او، همان چیزی که شما میخواهید باشد، هنوز برای برقراری یک رابطه عاطفی آمادگی ندارید. باید به دنبال ویژگیها و خصوصیاتی باشید که مهم هستند. البته ویژگی ظاهری هم مهم است، اما نباید از ویژگیهای اخلاقی غافل شد. به عنوان مثال، به دنبال کسی بگردید که:
- کنجکاو و نه بسیار باهوش باشد. افراد کنجکاو به مرور زمان هوشمندتر میشوند، در حالی که کسانی که بسیار باهوش هستند، ممکن است حس کنجکاوی را نداشته باشند.
- بیشتر ازینکه نسبت به شما احساسات جنسی داشته باشند، مهر و محبت داشته باشند.
- از زیباییشان مراقبت کنند و یا به تیپ و ظاهرشان اهمیت بدهند؛
- به جای پر زرق و برق بودن و تعریف همیشگی از خود، کمی تو دار و فروتن باشند؛
- به جای ثروتمند بودن، شوخ طبع باشند؛
- از نظر خانوادگی هم سطح باشید، نه اینکه هم نژاد باشید یا ثروتتان یکسان باشد.
چیزهایی که باید به دنبال آنها باشید و به آنها نیاز دارید، خیلی مهمتر از انتظارات شما هستند. ارزشها، جاه طلبیها یا اهداف زندگی، چیزهایی نیستند که بتوانید از روی ظاهر افراد یا حرفهایشان بفهمید. اگر میخواهید شخصی را به خوبی بشناسید، به حداقل ۵۰۰ ساعت حرف زدن رو در رو با او نیاز دارید. بعد ازین مدت، میتوانید بگویید او را تا حد خوبی شناختهاید.
چه احساسی برای شما مناسب است؟
اگر به دنبال رابطه پایدار هستید، حرف خانواده و آشنایان و تمام ظواهر و همه چیزهایی که خوب و درست به نظر میرسند را فراموش کنید. در عوض از خودتان بپرسید آیا این رابطه از نظر من درست است یا نه؟
۷ نکتهی مهم در ابطه
نکته ۱: خود واقعیتان را فراموش نکنید
پیدا کردن شخص مورد نظرتان را هدف و مرکز زندگیتان قرار ندهید. باید در طول مدتی که تنها هستید، به فعالیتهایی که از انجامشان لذت میبردید بپردازید. به کارتان اهمیت دهید، سلامتیتان را حفظ کنید، با خانواده و دوستانتان رابطه داشته باشد و… زمانی که به شاد بودنتان اهمیت دهید، خواهید دید که زندگیتان متعادلتر خواهد شد و راحتتر میتوانید با اشخاص مناسب ملاقات کنید و در هنگام ملاقات با آنها، جذابتر به نظر خواهید رسید.
همیشه این را به یاد داشته باشید که در ملاقات اول، به هیچ کسی به طور کامل اعتماد نکنید. برای شناخت کافی، به زمان و کسب تجربه نیاز دارید و باید او را در موقعیتهای مختلف ببینید. برای مثال، وقتی که اوضاع خوب پیش نمیرود یا وقتی خسته، ناامید یا گرسنه است، چقدر میتواند فشار را تحمل میکند و چه عکس العملی در این شرایط دارد؟
شما هم باید درباره تمامی ایرادات و نواقصتان صادق باشید. هیچ کدام از ما بینقص نیستیم. مطمئنا هیچ کسی نمیخواد با کسی در رابطه باشد که خود واقعیاش را پنهان کرده است. این روابط دوامی ندارند.
از طرف دیگر، ممکن است چیزی که شما به عنوان یک نقص در نظر میگیرید، برای طرف مقابلتان جذاب و جالب باشد. بنابراین تظاهر و پنهان کاری را کنار بگذارید و طرف مقابلتان را هم به صادق بودن تشویق کنید. یک رابطه صادقانه بسیار رضایت بخشتر است.
نکته ۲: یک اتصال واقعی ایجاد کنید
قرار ملاقات میتواند اعصاب خرد کن باشد
طبیعی است که همیشه نگران این باشید که در طول قرار، به طرف مقابلتان خوش میگذرد یا خیر. مهم نیست که چقدر احساس خجالت یا اضطراب میکنید، میتوانید بر اعصاب و احساساتتان غلبه کنید و با او ارتباط خوبی برقرار کنید.
تمرکزتان به محیط بیرون باشد نه درون خودتان
اگر میخواهید کمتر دچار اضطراب شوید، به جای اینکه به این فکر کنید که خودتان چه احساسی دارید یا حالتان چطور است، باید از تماشای اطراف لذت ببرید و توجهتان را به طرف مقابل بدهید. با این کار حواستان هم پرت خودتان نمیشود و احساس نگرانی یا ناامنی نخواهید کرد.
کنجکاو باشید
کنجکاو بودن درباره افکار، احساسات، تجربیات، داستانها و نظرات شخص مقابل، نشان دهنده این است که به او اهمیت میدهید. اگر به او علاقهمند هستید، میتوانید از او سوالهای کوتاه (نه شخصی یا خصوصی) بپرسید. خواهید دید که به مرور زمان، رابطهتان صمیمیتر میشود و شناخت بیشتری از او خواهید داشت.
در صورتی که علاقهمند به این رابطه نیستید، میتوانید سوالاتتان را محدود کنید و از ادامه بحث بپرهیزید.
خودتان باشید
هیچ کسی دوست ندارد که بازی داده شود. اگر واقعا علاقهای به ادامه ملاقات با او ندارید، پس از تمام شدن قرار، به او بگویید که نمیتوانید در حال حاضر به ادامه رابطه فکر کنید و محترمانه از او خداحافظی کنید.
دقت کنید
در صورتی که به او علاقهمند هستید، به حرفهایی که میزند گوش دهید و سعی کنید آنها را به خاطر بسپارید. فراموش کردن داستانی که در قرار اول برایتان تعریف کرده ممکن است چیز عادی باشد، اما اینکه در قرار دوم چیزی از داستان یادتان نمیآید جالب نیست!
گوشی تلفنتان را کنار بگذارید
وقتی حواستان به جاهای دیگر باشد، حتی اگر واقعا منظورتان بیاحترامی نباشد، اما نشان میدهد که به او علاقهای ندارید و موبایلتان را ترجیح میدهید! زمانی میتوانید بگویید یک شخص را درست میشناسید که در هنگام صحبت کردن با او، در چشمهایش نگاه کرده باشید.
نکته ۳: برای تفریح الویت قائل شوید
به جای جستجوی سایتهای دوست یابی، بهتر است سعی کنید با گسترش تعاملات اجتماعی، به دنبال فرد مناسبتان باشید. تفریح کردن را اولیت اول خود قرار دهید و با دنبال کردن فعالیتهایی که از انجام آنها لذت میبرید، خودتان را در محیطهای جدید قرار دهید و با افراد جدیدی آشنا شوید که علایق و ارزشهای مشابه شما را دارند. حتی اگر شخص مورد نظرتان را پیدا نکنید، به لذتی وصف نشدنی خواهید رسید و دوستان جدیدی پیدا خواهید کرد.
در اینجا میخواهیم نکاتی را به شما معرفی کنیم، که با استفاده از آنها، میتوانید علاوه بر سرگرم شدن و لذت بردن، با افراد همفکرتان ملاقات کنید و شانس پیدا کردن فرد مورد نظرتان را بیشتر کنید:
- می توانید در یک خیریه، پناهگاه حیوانات یا یک کارزار سیاسی داوطلب شوید.
- در دانشگاه محل زندگیتان ثبت نام کنید و در رشتهای که دوست دارید تحصیل کنید.
- در کلاسهای رقص، آشپزی یا هنر ثبت نام کنید.
- به یک باشگاه، گروه پیاده روی، دوچرخه سواری یا یک تیم ورزشی بپیوندید.
- به یک گروه تئاتر، فیلم بینی یا کتاب خوانی بپیوندید.
- در مراسم و فستیوالهای محلی شرکت کنید.
- خلاق باشید: لیستی از فعالیتهایی که میتوانید در محل زندگیتان انجام دهید را بنویسید و با چشمان بسته یکی از آنها را انتخاب کنید. دقت کنید که تمام این فعالیتها، باید مورد علاقهتان باشند و از انجامشان لذت ببرید.
نکته ۴: اگر از او خوشتان نمیآید، درخواست دیدار دوباره را با ظرافت رد کنید
هر کسی که به دنبال شخص رابطه پایدار است، مجبور است با رد کردن یا رد شدن کنار بیاید. قرار نیست با اولین کسی که ملاقات میکنید، وارد رابطه شوید و زندگیتان را شروع کنید. این یک قسمت اجتناب ناپذیر از دوستیابی است، و هرگز کشنده نیست!
سعی کنید مثبت باشید و دیگران را به مثبت بودن تشویق کنید. کلید کنار آمدن با این موضوع، این است که باید قبول کنید که قرار نیست با هر کسی وارد رابطه عاشقانه شوید، بنابراین اگر مجبور شدید کسی را رد کنید، این کار را با کمال احترام انجام دهید و عذاب وجدان را کنار بگذارید؛ و اگر هم کسی شما را رد کرد، به دل نگیرید و با داشتن روحیه مثبت، به سمت جلو حرکت کنید.
اگر با طرد شدن مواجه شدید، نکات زیر را فراموش نکنید:
این موضوع را شخصی تلقی نکنید
اگر بعد از یک یا چند قرار ملاقات طرد شدید، به این فکر نکنید که مشکل از شما بوده، شخصی که فقط یک یا دو بار شما را دیده نمیتواند به درستی در موردتان قضاوت کند. بعضی افراد دوست دارند شریک زندگیشان موهای سیاهی داشته باشد و یا ترجیح میدهند به جای اینکه فرد آرامی باشد، پر هیجان و سرزنده باشد. بنابراین به خاطر چیزی که هستید ناراحت نشوید. هر کسی سلیقهای دارد و مطمئنا کسانی که هم سلیقه شما هستند، کم نیستند.
در این مورد با کسی صحبت نکنید، اما از تجربهای که کسب کردید چیز جدیدی یاد بگیرید
اگر در مدت قرار ملاقات، اشتباهی از شما سر زد، خودتان را بازجویی یا مواخذه نکنید. به جای آن، از اشتباهاتتان درس بگیرید و سعی کنید در قرارهای بعدی، آن را تکرار نکنید. این کار به شما کمک میکند که هر بار، قویتر از قبل ظاهر شوید.
احساسات خود را مخفی نکنید
طبیعی است که پس از طرد شدن، کمی صدمه ببینید و یا دچار کینه، ناامیدی یا حتی غم شوید. مهم است که احساساتتان را سرکوب نکنید و با واقعیات کنار بیایید. تمرینهای ذهنی به شما کمک میکنند که این دوران را به سرعت پشت سر بگذارید و برای بازسازی خودتان تلاش کنید.
نکته ۵: حواستان به کارت قرمزهای رابطه باشد
به غریزهتان اعتماد کنید و به احساسی که فرد مقابل در شما ایجاد میکند بسیار توجه کنید. برخی رفتارها نشان دهنده این هستند که نمیتوانید با آن شخص، یک رابطه پایدار و سالم را تجربه کنید. اگر در ملاقات با او احساس ناامنی، شرمندگی یا کم ارزش بودن میکنید، زمان آن رسیده است که در رابطهتان تجدید نظر کنید.
کارتهای قرمز یک رابطه، میتواند شامل موارد زیر باشد:
رابطه شما وابسته به الکل است
شما زمانی میتوانید با هم بخندید و خوش بگذرانید که یک یا هر دو نفرتان الکل مصرف کرده باشید.
در تعهد دادن مشکلی وجود دارد
برای برخی از افراد، بسیار دشوار است که متعهد به چیزی یا شخصی باشند. ممکن است این افراد در گذشته دچار مشکلاتی شدهاند یا در یک خانواده بیثبات زندگی کرده باشند. اگر پس از مدتی، طرف مقابلتان مشخص نمیکند که قرار است رابطهتان جدی شود یا خیر و یا از این کار طفره میرود، نمیتوانید از او انتظار متعهد شدن داشته باشید!
با او ارتباط غیر کلامی ندارید
به جای اینکه به شما نگاه کند یا تلاش کند ارتباط برقرار کند، حواسش به جاهای دیگری، مانند موبایل یا تلویزیون است.
نسبت به دوستان یا خانوادهتان حسادت میکند
اگر فردی که به تازگی با او ملاقات کردهاید، دوست ندارد با اعضای خانواده و یا دوستانتان وقت زیادی بگذرانید و یا در زمانی که با آنها هستید، مجبورتان میکند دائما با او در تماس باشید، باید به رفتار کنترل گرانه او شک کنید!
کنترل رفتار
توجه کنید و ببینید آیا به کنترل رفت و آمدها یا احساساتتان تمایل دارد یا خیر.
داشتن رابطه منحصراً جنسی
اگر فقط به برقراری رابطه جنسی با شما فکر میکند و به دنبال یک رابطه پایدار نیست، نمیتوانید برای داشتن یک رابطه طولانی مدت، روی او حساب باز کنید.
شما را به عنوان یک شخص خاص نمیخواهد
اگر به شما به چشم یکی از دوستانش نگاه میکند و رابطهای فراتر از این از شما نمیخواهد، و یا تمایلی ندارید که بیرون از خانه یا محل قرارتان، با هم وقت بگذرانید، نشان دهنده این است که این رابطه، جدی نیست.
نکته ۶: با مشکل اعتماد کردن کنار بیایید
اعتماد متقابل، سنگ بنای داشتن یک رابطه پایدار و نزدیک است. اعتماد کردن یک شبه اتفاق نمیافتد. پس از اینکه ارتباطتان عمیق شد و با هم صمیمی شدید، به مرور زمان میتوانید به او اعتماد کنید. با این حال، اگر به خاطر گذشتهتان، در اعتماد کردن مشکل دارید، پیدا کردن یک رابطه پایدار، میتواند برایتان سخت باشد.
در صورتی که به ترس از شکست، خیانت، آسیب دیدن و .. دچار هستید، باید اعتماد کردن به دیگران را یاد بگیرید. برای این کار، میتوانید از یک روانشناس ماهر کمک بگیرید تا با شناخت بهتر خودتان، راههای برقراری روابط عمیقتر و رضایت بخش را پیدا کنید.
نکته ۷: رابطهای که به وجود آوردید را پرورش دهید
یافتن فرد مناسب، فقط آغاز این سفر است، نه مقصد آن. برای اینکه از قرار ملاقات معمولی به یک رابطه متعهدانه و عاشقانه برسید، باید ارتباطتان را رشد دهید.
برای پرورش روابط خود، میتوانید از نکات زیر استفاده کنید:
روی رابطهتان سرمایه گذاری کنید و به آن اهمیت بدهید
همه روابط، به توجه دائم نیاز دارند. باید با او وقت بگذرانید و به دنبال فعالیتهایی باشید که هر دوی شما، از انجام آنها لذت میبرید. باید به انجام این فعالیتها متعهد باشید و به همدیگر قول دهید که حتی در زمانهایی که وقتتان پر است یا حس و حالش را ندارید، آنها را با هم انجام میدهید.
به راحتی با هم ارتباط برقرار کنید
شریک زندگی شما ذهن خوان نیست! بنابراین اگر احساسی دارید باید به او بگویید. زمانی که هر دوی شما، نیازها و احساساتتان را به راحتی ابراز میکنید، پیوند بین شما قویتر و عمیقتر میشود.
در بحثها و دعواها، عدالت را رعایت کنید
اگر فکر میکنید در بحثها همیشه باید یکی برنده شود، بازی را باختهاید! مهم نیست که چند بار در هفته بحث میکنید، مهم این است که از عنوان کردن بحث ترس نداشته باشید. اگر فکر میکنید که با بیان کردن موضوعی با آزار، تحقیر یا تخریب روبرو خواهید شد، شخص اشتباهی را برای رابطه پایدار انتخاب کردهاید.
تغییر را با روی باز بپذیرید
همه روابط با گذشت زمان دچار تغییراتی میشوند. ممکن است پس از گذشت دو سال، آنچه که در شروع رابطه میخواستید، همان چیزی نباشد که الان به دنبالش هستید. پذیرش تغییر در یک رابطه پایدار و سالم، نه تنها باید شما را شادتر کند، بلکه باید شما را به شخصی مهربان تر، همدلتر و سخاوتمندتر تبدیل کند.
نتیجه گیری
داشتن یک رابطه پایدار، آرزوی افراد زیادی است. برای داشتن چنین رابطهای، باید بیاموزید چطور روابطتتان را شروع کنید و آن را مدیریت کنید.
اگر میخواهید با شخصی رابطه پایدار داشته باشید، باید نهالی که کاشتهاید را آبیاری کنید و به درستی از او مراقبت کنید.
در صورتی که در طول رابطه، متوجه شدید نمیتوانید با او آینده خوبی داشته باشید، باید با رعایت ادب، به او بگویید که از ادامه رابطه منصرف شدهاید و هر دوی شما، فرد مناسبی برای همدیگر نیستید.
منبع:
https: //www.helpguide.org/articles/relationships-communication/tips-for-finding-lasting-love.htm
در انتها امیدواریم که از مطلب «۷ نکته برای داشتن رابطه پایدار» خوشتان آمده باشد و نکات خوبی را از آن آموخته باشید. برای مشاهدهی سایر مطالب میتوانید به سامانه جامع سلامت و بهداشت هوران مراجعه کنید.
۱۱ , مهر ۱۳۹۹