۱۴ نوع کرم های پوستی و تاثیر آن بر پوست-هوران

۱۴ نوع کرم های پوستی و تاثیر آن بر پوست

اگر می خواهید همیشه پوستی زیبا و جوان داشته باشید باید بدانید که پوست تان به چه کرم ها ومحصولاتی احتیاج دارد. در ادامه این مقاله از هوران همراه ما باشید.


آشنایی با انواع کرم های پوستی

کرم ها انواع مختلفی دارند که هر کدام برای نوعی از پوست مناسب است.

اگر می خواهید همیشه پوستی زیبا و جوان داشته باشید باید تمام نیازهای آن را برآورده کنید پس در قدم اول باید نیازهای پوست تان را بشناسید و براساس آنها دنبال یک نقشه خوب برای مراقبت از پوست تان باشید.

اولین قدم در تنظیم این نقشه شناخت نوع پوست تان است و سپس بدانید که پوست تان به چه کرم ها ومحصولاتی احتیاج دارد و هرکدام از این محصولات و کرم ها باید حاوی چه موادی باشند.

دغدغه بسیاری از افراد به خصوص بانوان این است که از کرم های مناسب و موثر برای پوست استفاده کنند. در بازار وسیع و پرسود تجارت کرم های پوستی حجم عظیمی از تبلیغات گسترده در مورد کرم ها و نیز تنوع بیش از اندازه ای از این کرم ها با نام های مختلف، مارک های گران قیمت، بسته بندی های شکیل، ادعاهای فریبنده وجود دارد.

تقاضای موجود برای مصرف این کرم ها و عرضه متنوع محصولات در بسیاری از موارد باعث سردرگمی مصرف کنندگان می شود و آنها را با این سوال مواجه می کند که کدام یک از این کرم ها برای پوست مناسب تر و اثربخش تر می باشد.

آرایشگری


کرم های پوستی انواع مختلفی دارند که هر کدام برای نوعی از پوست مناسب است

قبل از هر چیز بایستی توجه داشت قیمت فرآورده های پوستی همیشه با کیفیت آن فراورده مرتبط نیست به این معنی که الزاماً کرم های با قیمت های بالاتر مرغوب تر و موثرتر نمی باشند و گاه کرم های با قیمت های پایین تر اثر مطلوب تری ایجاد می کنند.

نکته بسیار مهم دیگر این است که اصولاً میزان اثربخشی فرآورده های موضعی در حیطه زیبایی بیشتر محافظتی و پیشگیری است نه درمانی و تغییر پوست.

به عبارت دیگر اثربخشی کرم ها در حیطه زیبایی بسیار محدود، موقت و قابل چشم پوشی است و به همین علت است که اکثر مصرف کنندگان به هدفشان در استفاده از کرم ها نمی رسند.

 

بیشتر بخوانید: عیوب چشم و ابرو های‌تان را خودتان بگیرید

در اینجا به بعضی از انواع کرم های پوستی و اثربخشی آنان اشاره می گردد.

بشتر ببینید
راهکار‌های مفید برای کاهش وزن و چربی سوزی با نوشیدن 5 چای مختلف

انواع کرم های پوستی

آرایشی


۱- محصولات آرایشی

این کرم ها و محصولات جنبه پوششی و آرایشی دارند. اثر درمانی و پیشگیری معمولاً ندارند. پزشکان در تجویز این نوع کرم ها نقشی ندارند. اکثراً در فروشگاه های لوازم آرایشی و بهداشتی عرضه می شوند. استفاده از آنها براساس سلیقه و فرهنگ مصرف کنندگان متفاوت است. با توجه به وجود انواع تقلبی آنها در بازار بایستی از اصالت آنها مطمئن بود و به وجود برچسب هولوگرام و شماره ثبت وزارت بهداشت بر روی آن دقت کرد و آنها را از مراکز توزیع مجاز تهیه نمود.

پاک کننده


۲- کرم های پوستی ضدآفتاب

درواقع بین محصولات پوستی آنچه که بیش از همه در مورد استفاده از آن برای عموم توافق وجود دارد کرم های ضدآفتاب است. این کرم ها مانع اثرات دراز مدت نور آفتاب بر روی پوست می شوند بنابراین می توانند باعث پیشگیری از پیری پوست، ایجاد چین و چروک و لک و سرطان های پوستی شوند.

پزشکان براساس نوع پوست بیمار معمولاً انواعی از این کرم ها را برای بیماران تجویز می کنند. نقش ضدآفتاب در پوست را می توان به نقش زدن مسواک و خمیر دندان در پیشگیری از پوسیدگی دندان تشبیه نمود. همچنان که در مورد زدن مسواک نوع خمیر دندان از درجه چندم اهمیت قرار دارد، در مورد ضدآفتاب نیز آنچه مهم است استفاده از ضدآفتاب به میزان کافی می باشد و از لحاظ اثربخشی و میزان محافظت در برابر آفتاب، ضدآفتاب ها تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

به عنوان مثال برخلاف تصور رایج ضدآفتاب با SPF90سه برابر ضدآفتاب با SPF30 محافظت ایجاد نمی کند و این تفاوت در حد ۳-۲ درصد می باشد.

نکته دیگر این است که هر چند ضدآفتاب هایی مخصوص دور چشم در بازار وجود دارد، اما می توان از ضدآفتاب های معمولی نیز برای این ناحیه استفاده نمود به شرط این که کرم وارد مخاط چشم نگردد.

پاک کننده


۳- کرم های پوستی مرطوب کننده

این کرم ها برای برطرف کردن خشکی پوست کاربرد دارند و از آنجایی که خشکی پوست می تواند باعث مشکلاتی مانند احساس ناخوشایند، خارش، سوزش و اگزماهای پوستی شود بنابراین استفاده از این کرم ها به خصوص در افراد دارای مشکل خشکی پوست توصیه می شود. بهتر است این کرم ها موقعی مصرف شوند که پوست با آب مرطوب شده باشد.

انواع کرم های مرطوب کننده و چرب کننده در بازار وجود دارد. یکی از موثرترین آنها وازلین است. برخلاف تصور عمومی وازلین باعث تیرگی پوست نمی شود و تنها ایراد آن چرب بودن و براق بودن آن است که ممکن است این حالت برای بعضی افراد به خصوص در ناحیه صورت مطلوب نباشد.

بشتر ببینید
5 مراقبت لازم پس از جراحی پلاستیک

۴- کرم های پوستی ضدلک

جنبه دارویی دارند و بهتر است با توجه به نوع لک و نوع پوست توسط پزشک تجویز شوند.

 


۵- کرم های پوستی لایه بردار

این کرم ها معمولاً حاوی ترکیباتی با غلظت های مشخصی از اسیدهای میوه یا ترکیبات ویتامین A هستند که در درازمدت می توانند اثرات محدودی را در کاهش چین های ریز یا لکه های پوستی داشته باشند. این کرم ها تأثیری بر روی چین های عمیق یا چین های ناشی از حرکت (مانند چین خنده یا خط اخم) ندارند. بهتر است این کرم ها نیز توسط پزشکان تجویز شوند.

 


۶- کرم های پوستی دور چشم

در فرآوری این کرم ها معمولاً از ترکیب مرطوب کننده، لایه بردار و گاه ضدآفتاب استفاده می شود. تصوری که در سطح جامعه تبلیغ می شود این است که استفاده از کرم های دور چشم می تواند باعث از بین بردن چین های دور چشم شود و یا توصیه به استفاده از این کرم ها از سن خاصی می شود. اما واقعیت این است در مورد میزان اثربخشی این کرم ها اطلاعات کم است.

با توجه به اثرات مرطوب کنندگی این کرم ها می توانند اثرات موقتی در ظاهر پوست این ناحیه ایجاد کنند و به خصوص افراد با پوست خشک می توانند از اثرات مرطوب کنندگی آنها راضی باشند.

اما از آنجایی که مکانیسم اصلی ایجاد چین و چروک دور چشم انقباض عضلات و حرکات این ناحیه است و اصولاً کرم های دور چشم تأثیری روی عضلات ندارند بنابراین کرم های دور چشم تأثیری روی چین های عمیق این ناحیه ندارند. همچنین هیچ تأثیری بر روی پف چشم و یا تیرگی دور چشم ندارند.

14 نوع کرم های پوستی و تاثیر آن بر پوست

بیشتر بخوانید:زیبایی صورت تان را با ۱۰ روش طبیعی برای همیشه حفظ کنید


۷- کرم های پوستی ضدچروک

همان گونه که اشاره شد، به لحاظ علمی کرم های لایه بردار می توانند در درازمدت چین های ظریف را به میزان محدودی کاهش دهند. اکثر کرم های ضدچروک حاوی کرم های لایه بردار و یا آنتی اکسیدان هستند. این کرم ها در درمان چین های عمیق موثر نیستند و برای درمان این چین ها بایستی از سایر روش های درمانی غیر از کرم ها استفاده نمود.


۸- کرم های پوستی تقویتی و مغذی

از لحاظ علمی تعریفی برای کرم های تقویتی یا مغذی پوست وجود ندارد. تغذیه و مواد لازم برای پوست مانند سایر ارگان ها بایستی به صورت خوراکی تأمین شود نه موضعی.

بشتر ببینید
زیبایی صورت را با 10 روش طبیعی برای همیشه حفظ کنید

۹- کرم های پوستی روز و شب

معمولاً شرکت ها از کرم های پوستی حاوی ضدآفتاب و مرطوب کننده به عنوان کرم روز و از مواد لایه بردار و مرطوب کننده برای کرم های شب استفاده می کنند. اما این نام ها بیشتر باعث سردرگمی مصرف کنندگان می شوند. کرم های پوستی روز و شب ساخته شده اند تا شما نهایت محافظت را از پوست خودتان داشته باشید.


۱۰- کرم های پرکننده

در حال حاضر هیچ نوع کرمی وجود ندارد که خاصیت پرکنندگی پوست را داشته باشد. چربی زیرپوستی و کلاژن پوست که با افزایش سن کاهش می یابد به صورت موضعی از سد پوست عبور نمی کنند و در صورت نیاز به پر شدن پوست مواد پرکننده بایستی به صورت تزریقی وارد پوست شوند بنابراین این کرم ها تنها جنبه تبلیغاتی دارند.


۱۱- کرم های لیفتینگ و سفت کننده

به لحاظ علمی کرم ها تأثیری بر روی لیفتینگ و شلی پوست ندارند و به این منظور بایستی از سایر روش های درمانی استفاده نمود. بنابراین توصیه می شود پول خود را با استفاده از این کرم ها هدر ندهید.


۱۲- کرم های ضدترک پوست

ترک هایی که در پوست در دوران بارداری خانم ها و یا پس از افزایش وزن ایجاد می شوند در اثر کشیدگی پوست به وجود می­آیند. روش های مختلفی از جمله لیزر برای درمان این ترک ها به کار برده شده که متأسفانه اکثراً ناامیدکننده است. اثبات نشده است که کرم ها نقشی در درمان یا حتی پیشگیری از این ترک ها داشته باشند.


۱۳- کرم های دروغین

سود سرشار ناشی از تجارت کرم ها باعث شده است که افراد سودجو با ترفندهای مختلف درصدد کسب حداکثر بهره برداری مادی از این تجارت برآیند. در این میان استفاده از کانال های ماهواره ای و فضاهای مجازی از روش های معمول و متأسفانه موثر در حصول هدف آنان است. این سودجویان با ادعاهایی غیرواقعی و فریبنده و با استفاده از شگردهای تصویری سعی در نشان دادن اثرات اعجازآمیز این کرم ها (تحت عنوان کرم بوتولیز، رژودرم، کرم حلزون و…) دارند.


مطالب مرتبط:

 

 


۲۷ , مرداد ۱۳۹۹
یکدوسهچهارپنج
Loading...
در حال حاضر شما در وب سایت عضو نیستید